“Cîntarea nouă” pusă de Dumnezeu în inima bisericii “Golgota” reprezintă frumuseţea şi viaţa serviciilor de închinare. Mulţumim Lui Dumnezeu pentru coriştii bisericii, pentru grupul de laudă, cît şi pentru toţi instrumentiştii care ne slujesc cu instrumentele muzicale.


Orchestra MelodyChime

Biserica este binecuvîntată cu mulți copii. Pe linga multele binecuvîntări ce le au copiii și tinerii bisericii Golgota, Dumnezeu le-a daruit prin Biserica Farul un set de 3 octave de instrumente muzicale MelodyChime. Pentru început fratele dirijor David Lilly din Biserica Farul a venit personal din USA pentru a instrui un grup de copii să cînte la acestea instrumente . La început păreau stranii instrumentele muzicale pentru ca într-un timp scurt să vedem cît de plăcut sună. Am studiat aproximativ 4 piese dupa care le-am prezentat bisericii unde toţi au rămas impresionați de o muzică care atinge nu doar urechile ci și inimile oamenilor. În anul 2008 au doit mai mulţi copii să participe în această orchestră din motiv că nu avem instrumente suficiente am mai solicitat Bisericii Farul încă un set.

În prezent avem 5 octave unde participă 16 orchestranţi, numele lor este: Jomiru Cristina, Scutaru Emanuela, Sudareva Vica, Jomiru Ion, Jomiru Artur, Gorodețchi Samuel, Gorodețchi Eugen, Jomiru Natalia, Lazari Mașa, Abacumova Lena , Palanciuc Daniela, Garaba Valeriu. La început ca profesor și dirijor l-am avut pe d. Ion Savan care a pus baza muzicii și notelor, după care în prezent este Jomiru Cristina.

Ne bucurăm mult de această posibilitate de a lăuda pe Domnul cu aceste instrumente, nu doar în biserica locală , ci și în alte biserici, școli și sate. Acesta orchestra este o binecuvîntare pentru biserica noastra. Rugațivă pentru acest grup de tineri care depun efort pentru al glorifica pe Dumnezeu.

Slujirea corului

Glorificarea lui Dumnezeu ajută să simți prezența Sa, deasemenea aduce biruință în lupta împotriva răului.

Pentru biserica noastră este o binecuvântare cântările corului în timpul închinării.

Domnul să binecuvânteze din plin pe sora Lia Dron - dirijorul corului; deasemenea mulțumim fiecărui frate și soră pentru devotamentul lor în această slujire.